HIGH HEELS – STASH

Als er iets is wat ik maar kan blijven kopen zijn het wel schoenen… en dan met name schoenen met een hak eraan! Al probeert mijn vriend me de kant van de Nikes te pushen, draag ik wanneer het gepast is het liefste toch echt een van mijn hakjes. (Al zijn die Nikes zeker niet verkeerd als je de hele dag aan de wandel mag op het werk :-)) Het leek mij erg leuk om jullie dit keer mijn ‘high heels’ te showen. Ik ben er dan ook erg trots op!

De afgelopen 1-2 jaar heb ik aardig wat bij elkaar verzameld. Het ene paar gaat al langer mee dan het andere, zoals ook op de foto’s te zien is. Ik weet dan ook echt niet meer precies waar ik alles gekocht heb helaas. Wat hakken betreft ben ik ook echt niet bewust bezig met de aanschaf van bepaalde merken.

20150914_141050
Deze heb ik nog niet zo heel vaak aangehad, want deze heb ik pas sinds kort. Ik vind vooral dat V’tje erin een mooi detail!
20150914_140733
Deze heb ik denk ik wel het langst van allemaal.. ook een van de favorieten, zeker vroeger. Hij is al eens langs de schoenmaker geweest, om de hak te vervangen.
20150914_140850
Ik vond deze in Amsterdam in een erg leuk winkeltje. Ik vond ze leuk, omdat ze ‘anders’ zijn. Ik ben sowieso dol op deze style.
20150914_141409
Deze zijn bij de van Haren gekocht. Ze zijn lekker warm. Pas later kwam ik erachter dat je ze ook als laarsje kan dragen, door de flappen om te vouwen. Erg leuk!
20150914_141132
Deze zijn momenteel favoriet. Ik vind ze echt ZO GAAF. Vanaf het moment dat ik ze zag, wist ik dat ze van mij zouden zijn. Ze lopen ook nog eens vrij comfortabel, ideaal dus!
20150914_141154
Deze heb ik ooit van mijn opa gekregen toen we in een grote stad aan ’t shoppen waren. (Ik geloof Antwerpen?) Ik vond ze zo gaaf! (En nu nog)

Mijn pumps komen nog een andere keer aan bod.

Wat zijn jullie favoriete ‘high heels’?

liefs

Advertenties

8 reacties op ‘HIGH HEELS – STASH

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s