MELKMEISJE – DOUCHE CRÈME MET MELKPROTEÏNEN

Laatst liep ik langs de schappen van de Kruidvat en kwam ik dit product tegen: douchecrème van melkmeisje. Het merk kende ik al wel vaag, maar ik vond deze tubetjes er zo liefelijk uit zien dat ik ze heb meegenomen om uit te proberen.

De geuren pioenroos & katoen en honing. Dit waren dan ook de enige die ik zag staan en (zover ik weet) ook de enige geuren verkrijgbaar in 200ml. Ik heb ze bij de Kruidvat meegenomen voor €0,99. Ze zijn nu nog steeds afgeprijsd van €1,99 naar €0,99. Dus mocht je geïnteresseerd zijn in het product kun je er nu zeker je voordeel uit halen!

20150922_172356

De douchecrème is parabenenvrij, kleurstoffenvrij, vochtregulerend, huidvriendelijk en dermatologisch getest – zo is aangegeven aan de achterzijde. Dat vind ik allemaal zeker pluspunten. Ik ben een voorstander voor producten die zo zuiver/natuurlijk mogelijk zijn.

Kenmerkend is dat de douchecrème natuurlijke melkproteïnen bezit. Dit maakt het merk. Het zorgt ervoor dat de vochtbalans in je huid intact blijft en zegt voor een milde, zachte, gezonde huid te zorgen.

De pioenroos & katoen variant ruikt heerlijk naar roosjes.. Ik houd daar wel van! De andere tube – honing- vond ik echter erg sterk ruiken! Ik ben er nog niet echt over uit of het helemaal mijn geurtje is.. erg sterk, zoet.. Dan verkies ik toch wel de pioenroos & katoen. Die is wat lichter van geur.

Het merk bestaat al 135 jaar! Zijn jullie bekend met het merk?

liefs

Advertenties

7 reacties op ‘MELKMEISJE – DOUCHE CRÈME MET MELKPROTEÏNEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s